Wpc anyagok

Simple kerítés dekk

Simple tölgy famintás/sima

13.000Ft/ szál Bruttó
140x20x5800mm

Simple barna famintás/sima

13.000Ft/ szál Bruttó
140x20x5800mm

Simple szürke famintás/sima

13.000Ft/ szál Bruttó
140x20x5800mm

Zárt kerítés elemek 

Zárt kerítés elem


Szín:sötétbarna, sötétszürke
Hosszúság:​2900mmÁr Bruttó:6.500Ft/db
Hosszúság:5800mm
 Bruttó:14.000Ft

Wpc kerítés oszlop

Technikai jellemzők:
Méret: 20x120mm
Szín: sötétbarna, sötétszürke Hosszúság: 2000mm

 Bruttó:14.000 Ft/db

Wpc oszlop záró kalap

Technikai jellemzők:
Méret: 138x138mm
Szín:sötétbarna, sötétszürke

Bruttó: 1.400 Ft/db

Prémium Classic teraszburkolatok 
Rendszer ár 1 nm: 18.500Ft Bruttó

Szeretnénk felhívni a kedves vásárlók figyelmét arra, hogy a Rendszerár egy kedvezőbb konstrukció.
A rendszerárak minimum 10 m2 WPC teraszburkolat megvásárlása esetén értendőek.
A rendszerár az 1 m2 burkolásához szükséges anyagokat tartalmazza.
Amennyiben fehér rendszert vásárolnak, abban az esetben a rendszer ára Bruttó: 22.000Ft

Szál árban 145x21x2900 mm: 6.500Ft Bruttó

Csokibarna wm-501


Kávé barna wm-301


Márvány fehér wm-801


Natúrtölgy wm-701

Limited edition

Sötét barna wm-701

Limited edition

Sötétszürke(antracit) wm101

Téglavörös wm-601


Világos szürke wm-201


Leírás

Premium Classic WPC termékünk (wood plastic composite) 60% farostból (bambusz,faliszt),30% hőre táguló, újrahasznosított műanyagból és 10% egyéb adalékanyagokból áll össze, melyet nagy hőmérsékleten és nyomás alatt préselnek. Magas fatartalma biztosítja a gyönyörű, esztétikus fa-hatású megjelenést amíg műanyag tartalmának köszönhetően elsősorban rendkívül időtállóvá válik. Nem igényel speciális felületkezelést, nem rothad, nem vetemedik, nem gombásodik és ellenáll az időjárás viszontagságaival szemben, melyek előnyeit képezik a faburkolatokkal szemben. Színe a folyamatos UV sugárzás miatt kis mértékben világosodhat.Felhasználhatósága: elsősorban otthoni teraszok, medence partok, kerti sétányok, járdák kialakítására alkalmas.

Technikai jellemzők

Párnafa:
Szélesség: A párnafa 30x50 mm szélességben.
Szín: A burkolati elemhez megfelelően fekete, barna, tölgy és fehér színekben elérhető ártól függetlenül.Hosszúság: 2900 mm hosszúságban kapható minden színben.
Burkolati elem/deck:
Kialakítása:Mindkét oldalával felfelé alkalmazható, 145x21 mm-es, szál csiszolt járófelület. Egyik oldala mikrobarázdált, másik oldala ritkábban barázdált megmunkálású felület.
Szín:Antracit, világosszürke, kávébarna, sötétbarna, csoki barna, téglavörös, natúr tölgy, márvány fehér
Hosszúság:2900 mm hosszúság 5800 mm hosszúság sötétbarna, világosszürke színekben.
Rendszermagasság:51 mm
A burkolati rendszer: 1 négyzetméter burkolásához a következő anyagokra van szüksége:

 • 6,62 folyóméter burkolati elem/deck

 • 1 darab párnafa

 • 20 darab rögzítőklipsz

 • 20 darab klipsz rögzítő csavar

 • 5 darab párnafa rögzítő tiplis csavar

 • 1 darab indító/záró klipsz

Woodgrain wpc teraszburkolat 
redszer ára 1nm: 22.500Ft Bruttó

Fa-hatású felületképzésének köszönhetően az úgynevezett Woodgrain termékeink egy új generációt hoztak a WPC kompozit anyagok világába. Anyagában színezett felülete rendkívül meghosszabbítja a burkolat élettartamát, időtállóvá teszi a karcolásokkal és a felületi kopással szemben. 25 mm-es vastagságának köszönhetően az intenzívebb igénybevételnek is könnyedén ellenáll, így kiváló megoldás lehet hotelek és vendéglátó helységek teraszainak, medence körüli partjainak kialakításához is. Felhasználhatósága: otthoni teraszok, medence partok, kerti sétányok, járdák, éttermi teraszok vagy akár hotelek teraszának kialakítására is tökéletesen alkalmas.

woodgrain mokka


woodrain tölgy


woodrain antracit 


Woody teraszburkolatok
redszer ára 1nm: 25.900Ft 

A dombornyomott WPC burkolati anyagok a Woodgrain felületek továbbfejlesztett változatai, amelyek felszíne már-már összetéveszthetően hasonlítanak kialakításukat tekintve a fa felület erezetéhez.

A Woody termékcsalád anyagában színezett, amely rendkívül időtállóvá teszi őket a külső hatásokkal szemben és a felületi karcolások is kevésbé látszanak meg rajtuk.

21 mm vastag burkolati elemek, azonban szerkezeti kialakításuknak és megerősített nútvastagságuknak kö­szönhetően rendkívüli teherbírással bírnak, így nem csak otthoni felhasz­nálásra, hanem vendéglátóegységek, szállodák felhasználására is ajánljuk.

Sötétbarna


Tölgy


Világos szürke


Co-extrudált teraszburkolatok
redszer ára 1nm: 27.900Ft Bruttó

A második generációs co-extrudált teraszburkolatokból jelenleg háromféle színt tartunk raktáron, az enyhén vörösesbarna Mahagóniszínt, a sötétebb tónusú Dió színt, valamint az árnyékolt, modern trendeket követő szürke, úgynevezett Shadowgrey színt

Leírás:

A második generációs co-extrudált teraszburkolataink elsősorban a burkolat felületének kidolgozottságában, valamint a faerezet kialakításában térnek el elődjüktől. A felület jóval mélyebb barázdákat tartalmaz, mely által egy gyönyörű, anyagában a fához rendkívül hasonlító burkolati elem jön létre, ötvözve a WPC termékek megannyi pozitív tulajdonságával, mint például az UV-állóság, időállóság vagy a kopásállóság. Az idő elteltével a WPC termékek gyártása is rendkívüli ütemben fejlődött, ami jelenleg is tart. Ennek a technikai fejlődésnek köszönhetően a második generációs WPC termékek élettartama és stabilitása is nőtt. A legújabb termékeinkre már 20 év garancia biztosított.​

Miért jobb a Co-extrudált WPC a hagyományos WPC teraszburkolatnál?

 • Természetesebb hatás: magas bambusztartalmának illetve az új előállítási technológiának köszönhetően ránézésre rendkívül hasonlít a valódi fához. Ugyanakkor a felületét képező műanyag bevonat miatt nem karcolódik, nem kopik. Színeit tekintve a fa természetes színeitől az egészen élénk színeken át a durvább, sötétebb árnyalatokban is kapható.

 • Stabilitás: a Co-extrudált burkolat a hagyományos burkolathoz képest sokkal szilárdabb, konzisztensebb anyag. Nem rothad, nem vetemedik, esős időszakban sem vesz fel vizet. Kevésbé tágul a hőre és UV-állóbb is, ami azt jelenti, hogy a folyamatos erős napsütés kevésbé van kihatással színének változására.

 • Hosszabb élettartam: több mint 25 éves élettartama van

 • Könnyen telepíthető és tisztítható: a bor, vaj vagy olaj által okozott foltok eltávolítása még mindig nehéz és kellemetlen feladat, de nem a Co-extrudált WPC esetében. Egyszerű, tisztítószeres vízzel mosható, nem igényel egyéb felületkezelést.

 • Környezetvédelem: 100%ban újrahasznosítható, környezetbarát anyagokból áll össze

 • Látvány: magas fatartalma miatt gyönyörű, szinte a valódi fához hasonló látványt nyújt a fa negatív tulajdonságai nélkül. NEM rothad, NEM vetemedik, NEM gombásodik, NEM halványodik.

 • Kezelés: nem igényel semmilyen speciális felületkezelést, nem kell festeni, ragasztani. Fenntartási költsége szinte nulla.

 • Felülete: simább felületű mint a hagyományos WPC teraszburkolatok, ezzel is jobban fokozva a fahatást. Mezítláb is kényelmesen lehet rajta mozogni. Felülete csúszásgátló anyagot is tartalmaz.

 • Időjárásálló: az időjárási viszontagságoknak nagyon ellenálló burkolat, nedvesség - és vízálló.

Beige


Teak

Dió

Falburkolat rendszer ára 1nm 17.900Ft Bruttó

Az Innovo WPC falburkolati rendszerek teljesen egyedi, exkluzív, mai trendeknek megfelelő designt képviselnek.

Famintás felületének köszönhetően egyszerre természetes, de ugyanakkor modern kialakításúak, ötvözve a WPC burkolati anyagok összes pozitív tulajdonságával.

Nem vetemednek, nem kopnak, időtállóak és rendkívül magas UV-ellenállósági képességgel rendelkeznek.

Az Innovo falburkolati rendszerek hasonlóan a WPC teraszburkolati és kerítésrendszerekhez, nem igényelnek speciális felületkezelést. Anyagában színezettek, így az esetleges felületi karcokat szinte teljesen elnyeli.

Telepítésük nem igényel magas szintű szakmai tudást, ami azonban fontos, hogy tisztában legyenek a WPC termékek egyik legfontosabb tulajdonságával, a hőtágulással. Felhelyezésük speciális kiképzésű alumínium klipszekkel történik, WPC párnafára. Élzárásként L-élzárót, vagy adott esetben Egyenes oldaltakarót ajánlunk.

Antracit 


Csoki barna